Footer Home 1

Footer Home 1

Монмар

Монмар е мала семејна компанија која опстојува на пазарот 25 години.Основана во 1995 год.

Шпедиции

Контакт информации

Монмар

ул. Народен форонт 19 а , лок.5
1000 Скопје , Македонија

ЈЦС Монмар

ул. 532 / 200
1041 Илинден , Скопје
Македонија

Монмар

тел. + 389 2 3131 279
+389 2 2552 884
факс + 389 2 3117 184

Монмар

igor@monmar.com.mk
mitko@monmar.com.mk

ЈЦС Монмар

jcs@monmar.com.mk