Одличната местоположба на ЈЦС МОНМАР само дестина километри одалечен од центарот на Скопје , близината на аеродромот “ Александар Велики “ ,индустриската зона “Бунарџик” и се разбира пристапот од три автопатски делници и тоа од правец на Скопје , Куманово и Велес сама по себе ја прават локацијата на ЈЦС МОНМАР атрактивна за вистинските познавачи на логистиката.

20190507_123055

Надворешен простор

Надворешен простот за складирање габаритна стока.
Склад обезбедуван 24/7  со физички и видео надзор.

Локација

Внатрешен простор