Транспорт со комбе

Сите возила се обезбедени со frotcom следење GPS , за дополнителна сигурност аларми  на вратат како и паник тастери.

6 Еур пал. места внатрешен товарен дел.

  • 4.3 цм
  • 1.75 цм
  • 1.94 цм

Фото галерија